Het effect van De halalhypotheek.

Wilt u een halal hypotheek aanvragen?

In een modern en westers land als Nederland, zult u als moslim regelmatig tegen enkele zaken aanlopen die niet in overeenstemming zijn met uw levensovertuiging. Nu is dit niet altijd een probleem, wij leven hier met vele culturen en achtergronden. Maar als het bijvoorbeeld om het kopen van een woning gaat, dan kunt u tegen een aantal beperkingen oplopen. Bijvoorbeeld bij het aanvragen van een hypotheek. Het is gebruikelijk dat als u een reguliere hypotheek afsluit, u hier rente over betaalt. Als moslim weet u dat er een verbod op riba geldt, wat feitelijk een verbod op rente inhoudt. U moet dus een halal hypotheek aanvragen, als u een woning wilt aankopen met inachtneming van de islamitische wetgeving.

Een halal hypotheek aanvragen? Waar kunt u terecht?

Wilt u in Nederland een halal hypotheek aanvragen? Waar kunt u dan terecht? Het aanvragen van een hypotheek op basis van de islamitische wetgeving en waar u dus geen rente betaalt, is bijna onmogelijk. In het verleden zijn diverse pogingen om dergelijke constructies op te zetten, mislukt. Een belangrijke reden was de fiscale aantrekkelijkheid van de hypotheekrenteaftrek, waardoor moslims niet van kunnen profiteren van een goedkope hypotheek. Met de huidige zeer lage rentetarieven, is hypotheekrenteaftrek niet meer van cruciaal belang. Daarom kunt u nu terecht bij De Halal Hypotheek voor een hypotheek die aansluit bij uw levensovertuiging en waarbij u geen rente betaalt, maar een winstopslag.

Een halal hypotheek aanvragen kan online bij De Halal Hypotheek

Met De Halal Hypotheek, heeft u een hypotheekverstrekker gevonden die uniek is in Nederland. Bij de reguliere banken en kredietverstrekkers zult u geen halal hypotheek vinden. Wij maken het u erg gemakkelijk want een halal hypotheek aanvragen kan online via onze website. Voer uw gegevens in, dan nemen wij contact met ons op over de mogelijkheden. Doorgaans zult u met een halal hypotheek niet onvoordeliger uitkomen dan bij het afsluiten van een regulieren hypotheek waarbij rente wordt berekend.

More information?

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen omtrent de Halalhypotheek? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in uw mailbox.