Het effect van De halalhypotheek.

Is halal geld lenen in Nederland mogelijk?

Iedereen kan wel eens te maken hebben met een grote uitgave en waarbij je niet direct het gewenste bedrag op korte termijn bij elkaar kunt sparen. Dit kan gaan om een auto, huishoudelijk apparatuur of zelfs een woning of bedrijfspand. Om toch iets te kunnen aankopen, kunt u een lening afsluiten. Wanneer u dit kunt betalen, dan wordt de lening goedgekeurd. Alleen moet u er wel rekening mee houden, dat u een rentepercentage over het geleende bedrag moet betalen. Als u moslim bent, dan stopt het hier voor u. U mag volgens de islamitische wetgeving geen rente betalen en ontvangen. De westerse leningvormen zijn daarom altijd haram en verboden. Toch kunt u wel halal geld lenen.

Hoe kunt u een halal een geld lening afsluiten?

Vooropgesteld, is een halal geld lening afsluiten in Nederland niet gemakkelijk. Dat betekent namelijk, dat de kredietversterker geen rente berekent over het te lenen bedrag. Dit bestaat niet in Nederland, althans, niet bij de doorsnee kredietverstrekkers en banken. Om te voorkomen dat u bij familie of vrienden terecht moet voor een renteloze lening, kunt u ook contact opnemen met De Halal Hypotheek. Een halal geld lening afsluiten houdt in, dat u de afspraak maakt dat de kredietverstrekker eigenaar wordt van het goed waarvoor de lening bedoelt is. Vervolgens vertrekt de kredietverstrekker het goed aan de lener en deze betaald in termijnen terug, inclusief een winstopslag. Op deze manier wordt er geen geld verdient met geld, maar daadwerkelijk met een goed.

Een halal geld lening aanvragen bij De Halal Hypotheek

Wilt u een halal geld lening aanvragen? Voor u als moslim geldt dat u geen rente mag en wilt betalen. Bij de grote kredietverstrekkers en banken wordt hier geen rekening mee gehouden. Daarom kunt u terecht bij De Halal Hypotheek. Als kredietverstrekker houden wij wel rekening met de islamitische wetgeving, zodat u veilig en zonder gewetensbezwaren een lening kunt aanvragen. Wij staan ervoor garant dat uw lening halal is.

More information?

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen omtrent de Halalhypotheek? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in uw mailbox.